– Vad gör du när inte håller på med boxning?
Är med vänner men mycket av min tid går till boxningen, mellan skolan och boxningen finns det väldigt lite tid kvar.

– Vilka stora mästerskap och tävlingar har du deltagit i och vilka placeringar kom du på?
De största svenska tävlingarna jag deltagit i och tagit guld är SM och king of the ring m.m. Men den allra största mästerskap jag varit med i är EM vilket jag deltagit i 2 gånger en som ungdom och en som junior. Ungdoms året tog jag mig till 8-delsfinal och som junior bara till 16- delsfinal och därmed missade med en plats att kvala in till VM.

– Vad var det som väckte ditt intresse för boxning? Hur gammal var du när du började?
Det var min storebror som fick mig intresserad av boxning, han boxades ett år sen började även jag och min andra äldre bror, jag var 7 år gammal när jag startade med boxning.

– Varför valde du Thoren Business School?
Jag valde Thoren pågrund av min äldre bror då han även gick på Thoren. Genom honom fick vi se hur mycket Thoren hjälpte en med sin idrott, inte som många andra skolor som inte bryr sig något speciellt. Thoren har hjälpt mig massor, hjälpt mig att studera på distans när jag behövt vara ledig för tävlingar.

– Vilka framtidsmål har du med boxningen?
Mitt största mål med boxningen är väl att delta på ett OS och ta en medalj. Sen skulle ju en stor dröm vara att kunna leva på boxningen och inte behöva ha ett annat arbete för att kunna fortsätta tävla.

· Ålder: 17
· Namn: Hampus Broman
· Program: management program MP17
· Största sportförebild: Vasyl Lomanchenko